FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Fascination About verificare istoric auto

Fascination About verificare istoric auto

Blog Article

Prin introducerea celor seventeen caractere ale seriei de sasiu in sistemul nostru vei primi informatii despre istoricul masinii. Te rugam sa tii cont de faptul ca literele "I", "Q" si "O" sunt excluse pentru ca nu fac parte din seria de sasiu.

AUTODNA encounter tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca substance informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de assistance autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare treatment arată evenimente cronologice împreună cu day și fapte adnotate din istoricul vehiculului.

Ne tot extindem plaja de surse de date – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

Va rugam sa fiti informat ca acest web-site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul World wide web la nevoile dvs.

Verificarea VIN este un proces prin care introduci seria de sasiu a masinii intr-un sistem specializat pentru a obtine informatii detaliate despre respectivul vehicul. Acest sistem este alimentat cu o baza de day vasta ce contine informatii despre milioane de vehicule.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane care au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Având la dispoziție această unealtă, cumpărătorii pot afla detalii pe treatment comerciantul le-a omis sau a preferat să nu le Guysționeze cu bună știință.

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de mai multe informatii posibilele inselatorii in piata masinilor second-hand.

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de support: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​ Majoritatea dintre noi visează să dețină o mașină de lux.

Este significant de mentionat ca acest raport este valabil doar pentru vehiculele inregistrate in Romania si pentru care exista informatii disponibile in baza de day a RAR.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun incident. Repararea unui vehicul treatment a fost grav avariat este costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului original cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru care atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, etcetera.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Report this page